• De managers van morgen
    Ambitieuze professionals netwerken bij PSV.
Kennismaken met PSV Young Business Club
Reserveer nu: FC Zenit - PSV

Op donderdag 26 februari aanstaande speelt PSV in de UEFA Europa League tegen FC Zenit. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Petrovsky stadion in Sint Petersburg, Rusland. PSV commercie heeft in samenwerking met BCD Travel weer een aantrekkelijk arrangement samengesteld. De prachtige havenstad Sint Petersburg, bekend van haar indrukwekkende kerken, culturele bouwwerken als de Hermitage en het immense Paleisplein, staat garant voor een interessante trip.

We vertrekken op woensdagochtend 25 februari vanaf Eindhoven Airport en landen daar weer op vrijdag 27 februari in de middag. Via de onderstaande links kunt u het programma downloaden en een plaats reserveren. Inschrijven is mogelijk tot 4 februari 2015.
 
  Klik hier om het programma te downloaden (pdf)
  Klik hier voor een online inschrijving
 
Voor reizen naar Rusland dient u in het bezit te zijn van een visum. PSV gaat u assisteren bij de aanvraag van uw visum. Houd er rekening mee dat uw paspoort nog zes maanden na vervaldatum van het visum geldig dient te zijn.

Februari is een van de koudste maanden van het jaar in Sint Petersburg. Er valt in de winter ook veel sneeuw waardoor de stad er nog indrukwekkender uitziet. 

Wij gaan er van uit u hiermee een mooie aanbieding te doen en hopen dat veel relaties met ons meereizen naar deze bijzondere stad om daar samen het team van Phillip Cocu te steunen.

 

Geplaatst: 21-01-2015


< Nieuws overzicht