• De managers van morgen
    Ambitieuze professionals netwerken bij PSV.
Kennismaken met PSV Young Business Club
PSV Young Business Club

PSV-YBC Doelstelling

Binnen de Business Club van PSV bestaan talrijke initiatieven waarin zakelijke contacten kunnen worden aangehaald en opgebouwd. Tijdens de thuiswedstrijden van PSV is het Philips stadion het grootste netwerkcircuit in de regio. Deze netwerkcircuits blijken in de praktijk relatief moeilijk toegankelijk voor de jonge ambitieuze garde. Er is vaak een groot verschil in leeftijd tussen de gevestigde orde en de jonge garde. Ook de hoogte van de financiële investering kan een te hoge drempel vormen.


Uiteraard bestaat er ook bij de jonge professionals een grote netwerkbehoefte. Om aan deze behoefte te beantwoorden zonder last te hebben van eerder genoemde drempels, is er de PSV YBC. Liefhebbers van voetbal in het algemeen en PSV in het bijzonder, kunnen deze liefhebberij in de PSV YBC combineren met de behoefte om kennis en ervaringen uit te wisselen en contacten op te doen.

Waarom PSV-YBC? 

  • het creëert een platform voor jonge ondernemende personen; het is een gezellige, informele ontmoetingsplaats voor haar leden.
  • het bevordert de uitwisseling van kennis, contacten en de samenwerking tussen haar leden.
  • het biedt faciliteiten om de ontmoetingen voor en tussen haar leden te laten plaatsvinden.